Duo Baby Spa

Duo Baby Spa Pakket

Maak van je dagje baby wellness een gezellig onderonsje. Kom samen met een vriendin, broer, zus, nicht, collega etc. en hun baby! Dubbel plezier en superschattig.

Heb je een tweeling? Dan zijn onze pakketten ook absoluut geknipt voor jullie.

Het "Duo Baby Spa" pakket is bestemd voor baby's van 2 weken tot +/- 12 maanden oud.

Jullie baby's gaan samen floaten. Dit zorgt steeds voor fraaie, snoezige of leuke foto's en/of video's. Let wel op: dit kan alleen als beide baby's het volhouden.

Na de floatsessie krijgen de schatjes gelijktijdig een Shantala-massage. Jullie masseren de baby's zelf onder onze begeleiding.

Reserveer nu het Duo Baby Spa Pakket 

Uit wat bestaat een "Duo Baby Spa" pakket?

1. Voor de start het duo pakket

Jullie worden met beide baby's ten minste 5 minuten voor de start van de duo sessie verwacht. Zo moet niemand (vooral jullie baby's) zich stressen. Voorzie voldoende tijd vooraf, maar ook achteraf.

Jullie kunnen de baby's samen uitkleden op de verzorgingstafel. De speciale zwemluiers (ongelukjes gebeuren...) liggen klaar en mogen jullie jullie baby's omdoen.

Tijdens de sessie worden jullie door ons begeleid. Vooral geen zorgen, volop dubbel genieten!

2. Het duo floaten

Julie schatjes drijven en dobberen samen in het heerlijke warme water van het bubbelbad. Lekker samen ontspannen is de boodschap. Na een poosje gaan de bubbels en gekleurde lichtjes aan en wordt het voor beide baby's nog plezieriger!

Een duo floatsessie duurt ongeveer 20 minuten. Dit hangt af van hoe de baby's reageren.

Naast de heerlijke relaxatie heeft een floatsessie ook lichamelijke voordelen. Naast een versterking van de band tussen jou en je baby, heb je een fantastisch leuk moment met je vriendin/zus/collega...

3. De Shantala duo babymassage

Na het heerlijke floaten is het de moment voor de Shantala babymassage voor beide baby's. Tijdens de duo babymassage worden speciale oliën gebruikt die een verzachtende werking hebben.

Het zal jullie meteen opvallen dat de baby's rustig worden en met volle teugen genieten van deze geweldige traktatie.

Het is tijd om naar huis te gaan. Vergeet niet je volgende sessie te boeken.


Nog wat praktische info:

Er zijn een paar punten om rekening mee te houden om het meeste uit de duo floatingsessie met massage te halen:

  • Jullie worden met beide baby's ten minste 5 minuten voor de start van de sessie verwacht. Zo kan deze van start gaan en zullen jullie en de baby's het meest genieten. Als jullie 10 minuten of langer later bent, kan het zijn dat de sessie niet kan doorgaan. Een floatingsessie is zowel voor jullie als de baby's een moment van wellness. Neem hiervoor voldoende tijd. Stress is uit den boze!
  • Graag vragen wij jullie om de baby's nog thuis een flesje of een papje te geven. Wij adviseren om de baby maximaal een uur van te voren nog voor het laatst te voeden. Een baby spa sessie vraagt veel energie. Een vol buikje zal de sessie beter doen verlopen. De baby's moeten natuurlijk ook uitgerust zijn. Laat ze nog even een dutje doen vooraf.
  • Uiteraard mogen jullie foto's en video's maken! Niets is zo schattig als een baby die plezier in het water heeft. Bij een duo sessie is dat zelfs tweemaal zo leuk! Plaats je foto's of video's online op bijvoorbeeld Facebook of Instagram dan vinden we het leuk als je @akwabebe tagt.
  • Let wel op! Neem geen foto's of video's van andere baby's zonder toestemming.
  • Het is prettig als de baby's zich ontspannen voelen. Tracht de baby's van tevoren niet aan te veel prikkelmomenten bloot te stellen.
  • Zwemluiers, handdoeken, babycapes en massageolie zijn voorzien. U hoeft deze dus niet mee te nemen.

Een origineel cadeau voor een geboorte of voor een baby shower? Een cadeaubon van Baby Spa Akwa Bebe is ideaal!