Baby Spa met Massage

Floating met de heerlijke Shantala Babymassage

Het allerleukste baby spa arrangement is het "Floating met Shantala Babymassage" pakket.

Allereerst een ontspannende floatsessie in het uiterst aangename bubbelbad. Vervolgens een door jou gegeven Shantala babymassage, uiteraard onder onze vakkundige begeleiding. Onderwijl krijg je nog allerlei leuke en nuttige tips die je voor thuis.
Dit pakketje is op maat gemaakt voor kindjes van 2 weken tot 8 à 12 maanden oud. 

Reserveer nu dit pakket

Uit wat bestaat een "Floating met Shantala Babymassage" pakket?

1. Vooraf

Jullie worden 5 minuten voor de start van de sessie verwacht. Zo moet niemand (vooral je baby) zich onnodig haasten.

Je kan je baby uitkleden op de verzorgingstafel. De speciale zwemluier (ongelukjes gebeuren...) ligt klaar en mag je je baby omdoen.

Tijdens de sessie worden jullie door ons begeleid. Geen zorgen, volop genieten!

2. Het floaten

Je schatje drijft en dobbert in het heerlijke warme water van het bubbelbad. Lekker ontspannen. Na een poosje gaan de bubbels en gekleurde lichtjes aan en wordt het nog plezieriger!

Een floatsessie duurt ongeveer 20 minuten. Al naar gelang hoe de baby reageert.

Naast de heerlijke relaxatie heeft een floatsessie ook lichamelijke voordelen.

3. Shantala babymassage

Na het heerlijke floaten is de moment voor de Shantala babymassage. Tijdens deze babymassage worden speciale oliën gebruikt die een verzachtende werking hebben.

Een babymassage heeft veel pluspunten. Een ervan is dat het een leuke gelegenheid is om samen met je kindje tijd door te brengen en jullie onderlinge band te verstevigen.

Het zal je direct opvallen dat je baby rustig wordt en met volle teugen geniet van deze traktatie.

Nog wat praktische info

Er zijn een paar punten om rekening mee te houden om het meeste uit het Floating met Shantala Babymassage pakket te halen:

  • Jullie worden ten minste 5 minuten voor de start van de sessie verwacht. Zo kan deze van start gaan en zullen jullie het meest genieten. Als jullie 10 minuten of langer te laat bent, kan het zijn dat de sessie niet kan doorgaan. Een floatingsessie is zowel voor jou als de baby een heerlijk moment van wellness. Voorzie voldoende tijd. Stress is te vermijden!
  • Het beste is om de baby thuis nog een flesje of een papje te geven. Wij adviseren om de baby maximaal een uur van te voren nog voor het laatst te eten te geven. Een baby spa sessie vraagt veel energie van je schatje. Een rommelend buikje zal de sessie niet goed doen verlopen. De baby moet uiteraard ook uitgerust zijn. Laat hem/haar vooraf nog even een dutje doen.
  • Uiteraard mag je foto's en/of een video maken! Niets is zo schattig als een baby die pret in het water heeft. Plaats je foto's of video's online op bijvoorbeeld Facebook of Instagram dan vinden we het sympathiek als je @akwabebe tagt.
  • Let wel op! Neem geen foto's of video's van andere baby's of mensen zonder toestemming.
  • Voor een baby spa sessie is het best als de baby zich ontspannen voelt. Stel de baby van tevoren niet aan te veel prikkels bloot.
  • Zwemluiers, handdoeken, babycapes en massageolie zijn voorzien. Je hoeft deze dus niet mee te nemen. Voorzie wel een extra luier voor na de sessie, en misschien ook een flesje of een papje.Zoek je nog een origineel cadeau voor een geboorte of voor een baby shower? 

Geef een cadeaubon van Baby Spa Akwa Bebe!